Últimes cinc places per l’autocar pel desplaçament de ‘playoff’ a Peralada

La UE Sant Andreu amplia a 60 l’autocar per l’afició per viatjar diumenge a Peralada. Últimes cinc places disponibles avui!

Arriba el ‘playoff’ d’ascens i el Sant Andreu disputarà el partit d’anada de la primera eliminatòria aquest diumenge a les 18:05h al Municipal de Peralada.

Inscripció: 8

La inscripció a l’autocar tindrà un cost de 8€ i caldrà fer la inscripció a les Oficines en l’horari habitual (de dilluns a divendres, de 09:30h a 12:30h i de 17:00h a 20:00h). La resta del cost del desplaçament el subvenciona el Club.

Cal donar nom, cognoms i número de telèfon, i conservar el resguard de pagament. El pagament s’ha de fer en efectiu a les Oficines.

Horari de sortida: 15:00h

L’horari de sortida serà a les 15:00h des de davant de l’aparcament del Narcís Sala, a la cantonada del carrer Santa Coloma amb Pare Manyanet. Es prega arribar amb prou antelació. La tornada serà quan acabi el partit, cap a les 20:00h.

Entrades a l’estadi del Peralada

Les entrades pel partit s’hauran de comprar a les taquilles del Municipal de Peralada. Hi haurà 300 entrades a 10€ pels socis del Sant Andreu, que se situaran al lateral del camp i darrere les porteries. També hi haurà disponibles 50 entrades a 15€ a la Tribuna.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS