Dos acompanyants per soci, campanya a les escoles i venda per internet pel partit contra el Vilafranca al Narcís Sala

La UE Sant Andreu se la juga contra el FC Vilafranca diumenge a les 18:00h al Narcís Sala. Vine a animar l’equip del Poble!

Diumenge 16 d’abril a la tarda el Sant Andreu rebrà el Vilafranca en la penúltima jornada de lliga, l’últim partit del campionat al Narcís Sala. El Sant Andreu manté opcions de guanyar la lliga i necessita la victòria a casa per a aspirar al títol, un resultat que s’ha de combinar amb una derrota de l’Europa en el seu partit al camp del Vilassar de Mar. Serà una tarda de transistor i nervis, però el Sant Andreu ha de fer els deures i guanyar al Narcís Sala.

Dos acompanyants per soci, no cal retirar entrada

Els socis andreuencs podran portar fins a dos acompanyants de franc per a presenciar el partit i animar els quadribarrats. No cal retirar entrades ni invitacions, els acompanyants han d’accedir amb el soci.

Futbol base: nen/a + dos adults

Els membres del futbol base del Sant Andreu podran entrar amb el seu carnet, com és habitual, i de manera excepcional acompanyats de dos adults.

Venda anticipada només per internet

Pel que fa a la venda per internet, s’ha activat a través d’aquest enllaç. Els preus són els següents:

  • Gol Nord: 5€
  • General: 10€
  • Tribuna: 15€

VENDA D’ENTRADES PER INTERNET

Us informem que els preus de les entrades diumenge a les taquilles seran els següents:

  • Gol Nord:10€
  • General: 15€
  • Tribuna: 20€

En el cas dels menors d’edat, no cal que paguin entrada els nens/es que tinguin sis anys o menys.  

Per a aquest partit no es farà venda física d’entrades anticipades a les Oficines.

Campanya a les escoles que col·laborin: nen/a + dos adults

A més, el Club repetirà l’exitosa campanya a les escoles de l’últim partit de la temporada passada contra la UE Figueres. Els nens/es de Sant Andreu de Palomar de les escoles que col·laborin amb el Club podran venir al Narcís Sala amb dos adults. Rebran durant la setmana la invitació al seu centre, sempre que s’estableixi la col·laboració que va haver-hi la en el partit davant el Figueres de la temporada passada. Amb aquesta iniciativa, volem reforçar el vincle entre el Sant Andreu i els infants i famílies del poble.

Així mateix, el Club també farà l’habitual repartiment de ‘flyers’ pels carrers de Sant Andreu per animar els veïns i veïnes a venir al Narcís Sala.

Cap soci a casa! Tothom al Narcís Sala, acompanyat per dues persones! Entre tots, fem bullir l’estadi!

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS