El partit de diumenge a Riudarenes, amb accés limitat de públic

Us recordem que es pot veure el terreny de joc a poca distància des de fora les instal·lacions i us animem a venir a animar el Sant Andreu.

Diumenge a les 12:00h el Sant Andreu juga contra el Girona ‘B’ al Municipal de Riudarenes, un partit que està obligat a guanyar per a mantenir les opcions de ser campió i aconseguir l’ascens directe a Segona RFEF sense disputar el playoff.

Per a aquest partit, l’accés de públic a les instal·lacions del Municipal de Riudarenes es limita a 30 entrades, que els socis del Sant Andreu poden comprar a 5 euros. Des del Club som conscients de la dificultat que suposa desplaçar-se a Riudarenes enmig de la Setmana Santa a un partit en què tan poca gent podrà accedir al camp –no hi ha grades–, però recordem que es pot veure perfectament el terreny de joc a poca distància des de fora les instal·lacions.

Per aquest motiu, animem a tothom que pugui a venir per a donar suport a l’equip, com la temporada passada. L’adreça és carrer de la Indústria, 4, Riudarenes.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS