Informació del desplaçament a Salamanca

El Club té dificultats per contractar un segon autocar pel desplaçament a Salamanca i crida a qualsevol persona o institució que ens pugui ajudar a posar-se en contacte amb nosaltres al correu premsa@uesantandreu.cat.

La UE Sant Andreu ja té un autocar reservat pel desplaçament de l’afició a Salamanca, que tindrà un cost de 70€ per persona i que sortiria dissabte a la nit i tornaria un cop acabat el partit. Tanmateix, hi ha serioses dificultats per trobar un segon vehicle.

Des del Club ens hem posat en contacte l’última setmana amb multitud d’empreses de lloguer d’autocars per mirar d’aconseguir-ne almenys dos per facilitar el viatge de l’afició andreuenca a Salamanca. No obstant això, ara per ara els esforços no donen resultat.

La presència del GP de F1 a Montmeló, els creuers i festivals de música com el Primavera Sound ha ocupat bona part de la flota disponible de les empreses. Així mateix, s’han fet gestions amb clubs com el Nàstic, l’Atlètic Lleida i el Prat, entre més, a qui agraïm la seva col·laboració.

Durant el dia d’avui continuarem la cerca d’un segon autocar, i demanem que us poseu en contacte amb nosaltres si coneixeu alguna opció disponible.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS