Rumb a la final! (1-0)

El Sant Andreu s’ha classificat per la ronda final del PlayOff d’ascens a Segona RFEF després de batre el San Cristóbal en un Narcís Sala amb més de tres mil espectadors amb un gol d’Arranz i gràcies a les aturades de Jaime. El rival i l’ordre de l’última eliminatòria se sortejarà aquest dilluns.

El San Cristóbal ha començat el partit amb una ocasió clara de gol que Jaime ha avortat. Tom ha marxat sol i el porter andreuenc ha cobert de manera excel·lent l’espai per deixar-lo sense angle i enviar el xut a córner (6′).

Després d’aquest ensurt inicial, el Sant Andreu s’ha refet i ha colpejat primer. Arranz s’ha desmarcat i ha rebut la passada de Josu a l’espai, i sense pensar-s’ho gaire ha engaltat el xut des de la frontal per a superar Varo per dalt (11′).

El partit ha entrat en una fase d’anada i tornada, amb els egarencs collant per a empatar aviat. Jaime, amb una gran aturada, ha evitat el gol de Sanku (29′) i, en el córner posterior, ha refusat una rematada de Cantí. La doble aturada del porter ha estat clau per arribar al descans amb avantatge quadribarrat. Cantí, en un nou intent des de fora l’àrea, ha fet l’últim intent en un tir desviat (40′).

A la represa, el San Cristóbal ha continuat collant. Jaime ha evitat l’empat amb una estirada arran de pal per enviar un xut a córner (56′), ha refusat un xut des de fora l’àrea (62′) i una rematada a l’interior que ha enviat a córner (66′).

El Sant Andreu ha tingut dificultats per tenir el partit sota control davant l’empenta dels egarencs, que no han deixat d’intentar-ho en cap moment. Els canvis tampoc han canviat la dinàmica de l’encontre. Jordi Ranera, en un xut creuat que ha fregat el pal, tampoc ha encertat en la definició davant la porteria local (73′) i Abde ha xutat fora (85′).

El Narcís Sala només ha pogut respirar alleugerit amb el xiulet final i l’estadi ha esclatat per a celebrar la classificació per a la final del PlayOff. Aquest dilluns, a les 16:30h, se sortejarà l’última eliminatòria per l’ascens a la Segona RFEF i l’ordre dels partits.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Jaime, Méndez, Casti, Noguera, Genís Blasco, Guzmán (Aparicio, 39′), Iker Garcia, Carreón, Pochito (Sergi Vives, 60′), Josu (Cargol, 68′) i Arranz (Martí Alonso, 68′).

CP San Cristóbal (0): Varo, Óscar Sierra (Abde, 68′), Ricki, Max Llovera, Guillem (Jordi Ranera, 58′), Yeray (Kevin, 58′), Sanku, Cantí (Álex Jiménez, 83′), Tom, Ion Vázquez (Cañete, 83′) i Montoro.

Gol: 1-0 Arranz (11′).

Àrbitre: Rubén Mancera Antón (del. Maresme), ha amonestat Iker Garcia pels locals i Guillem, Yeray, Sanku i Ion Vázquez pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la tornada de la segona eliminatòria del PlayOff d’ascens a Segona RFEF, disputat al Narcís Sala. Norbert Rizo i Josep Rizo han fet el servei d’honor en homenatge al seu pare, Mariano Rizo Cruz.

RODA DE PREMSA DE XAVI MOLIST

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS