Sant Andreu – Salamanca: acreditacions pels mitjans de comunicació | acreditaciones para medios de comunicación

Informació sobre les condicions i terminis per a les acreditacions de mitjans de comunicació. | Información sobre las condiciones y plazos para las acreditaciones de medios de comunicación.

S’informa que per a aquest partit al Narcís Sala només s’acreditaran mitjans de comunicació. | Se informa que para este partido en el Narcís Sala solo se acreditarán medios de comunicación.

UE Sant Andreu – Salamanca UDS
Diumenge 28 de maig | 18:00h

Els mitjans de comunicació que vulguin acreditar-se per a informar sobre el partit de la final del PlayOff d’ascens a Segona RFEF entre la UE Sant Andreu i el Salamanca UDS hauran de fer-ho abans de divendres 26 de maig a les 20:00h.

Caldrà enviar un correu a premsa@uesantandreu.cat indicant nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte, funció a desenvolupar i mitjà de comunicació, a més de necessitats d’accés (cabines de premsa i ràdio, terreny de joc i/o sala de premsa). Des del Departament de Comunicació de la UE Sant Andreu respondrem totes les peticions, sigui en sentit positiu o negatiu.

El Club no acreditarà comptes de Twitter particulars, fotògrafs per compte propi que només publiquin contingut als seus canals privats ni persones que no exerceixin una funció informativa. S’analitzarà cada petició cas per cas.

[CASTELLANO PARA MEDIOS SALMANTINOS]

Los medios de comunicación que deseen acreditarse para informar sobre el partido de la final del PlayOff de ascenso a Segunda RFEF entre la UE Sant Andreu y el Salamanca UDS deberán hacerlo antes del viernes 26 de mayo a las 20:00h.

Será necesario enviar un correo a premsa@uesantandreu.cat indicando nombre y apellidos, DNI, teléfono de contacto, función a desarrollar y medio de comunicación, además de necesidades de acceso (cabinas de prensa y radio, terreno de juego y/o sala de prensa). Desde el Departamento de Comunicación de la UE Sant Andreu responderemos todas las peticiones, sea en sentido positivo o negativo.

El Club no acreditará cuentas de Twitter particulares, fotógrafos por cuenta propia que solo publiquen contenido en sus canales privados ni personas que no ejerzan una función informativa. Se analizará cada petición caso por caso.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS