Venda d’entrades a les Oficines de 16:30h a 17:50h

La UE Sant Andreu obrirà les Oficines entre les 16:30h i les 17:50h per a vendre entrades a socis quadribarrats i a socis del CP San Cristóbal. A les taquilles es podran comprar entrades de públic general.

Els socis de la UE Sant Andreu que encara no hagin comprat la seva entrada pel partit de PlayOff d’aquest diumenge (18:05h) al Narcís Sala podran fer-ho a partir de les 16:30h a les Oficines, fins a les 17:50h. Així mateix, també es vendrà una entrada per soci del CP San Cristóbal si algú encara no l’ha comprat a les Oficines del club egarenc o per internet. Recordem que també es pot comprar dins la categoria Gol Sud.

Tanmateix, en la mesura del possible demanem que es compri l’entrada per internet per a facilitar la logística del partit.

El públic general podrà comprar entrades a les taquilles de la Tribuna, que també obriran a les 16:30h, igual que els accessos a l’estadi. Per a evitar cues, cal venir amb prou antelació. Recordem que en dia de partit l’entrada pel públic general no té descompte.

Els preus seran de 10€ al Gol Nord, 15€ a General (lateral) i 20€ a Tribuna. Si compreu l’entrada per internet durant dissabte, els preus són de 7€ al Gol Nord, 10€ a General (lateral) i 15€ a Tribuna.

Accessos al Narcís Sala

  • Porta 2: Tribuna (carrer Santa Coloma)
  • Porta 3: Gol Nord (carrer Santa Coloma, amb mesures de reforç)
  • Porta 5: Lateral (carrer Virgili)
  • Porta 7: Gol Sud (carrer Virgili, accés exclusiu pels socis CP San Cristóbal)

Excepcions: qui no cal que compri entrada?

Cal tenir en compte que ningú no podrà entrar sense entrada al Narcís Sala, excepte els socis menors d’edat i els jugadors del futbol base, que podran entrar de franc presentant el carnet de soci.

Tampoc han de pagar els menors de 10 anys que no siguin socis i que vagin acompanyats d’un adult.

Es recorda que queden anul·lats els passis federatius i les acreditacions de temporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS