Autocars pel desplaçament a Salamanca: horaris definitius

La UE Sant Andreu informa de la logística de sortida d’autocars per al desplaçament a Salamanca, on el primer equip jugarà la final per l’ascens a Segona RFEF. Els dos autocars estan plens.

Horaris dels autocars

Els autocars del Sant Andreu sortiran des del Narcís Sala el dissabte 3 de juny a les 23h, i arribaran a Salamanca el diumenge 4 de juny al matí al Campo de Salamanca, prop del centre de la ciutat, cap a les 9 del matí. Preguem a tots els aficionats que estiguin al Narcís Sala a les 22.45h com a tard, per a tal d’evitar imprevistos, poder fer el recompte amb temps i sortir a l’hora pactada.

És imprescindible portar el resguard que us lliuraran a les oficines per a poder pujar a l’autocar. La UE Sant Andreu tindrà un responsable de l’autocar, però no pot fer-se responsable de possibles pèrdues del trajecte.

Si hi ha algun canvi, demanem que es notifiqui al Club com més aviat millor.

Tornada a Sant Andreu del Palomar

Un cop acabi el partit, els autocars sortiran des de l’Helmántico (porta 7, la mateixa per on entraran els aficionats andreuencs) cap al Narcís Sala. El punt de trobada és el marcador gris d’aquesta captura de Google Maps.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS