Reacció i primera victòria al Narcís Sala

Per fi ha arribat el primer triomf del juvenil al Narcís Sala. Ha calgut esperar al cinquè partit com a local, després que en els 4 anteriors, l’equip, malgrat donar una bona imatge i merèixer molt més, no tingués la sort necessària per sumar algun punt.

Avui els andreuencs han sortit molt conscienciats de la importància del partit, i des del primer minut han pres el control del joc i han generat jugades de perill. Ha pogut Gerard Llatjós inaugurar el marcador amb un tret sec, encara que una mica escorat, que el meta aragonès ha desviat a corner. Però no ha trigat a arribar el primer gol, després d’una bona jugada de l’atac quadribarrat, ben definida per Adri Ruiz alminut 10. Les coses es posaven de cara ràpidament, i novament Llatjós l’ha tingut a les seves botes, i de fet ha acabat batent la porta visitant, però la jugada ha quedat invalidada per un fora de joc molt just. I poc abans del descans, una falta llançada per Víctor, l’ha enviat in-extremis a corner el porter del Casablanca quan ja es cantava el segon gol local.

L’equip es mostrava molt sòlid durant aquest primer període, i no ha concedit pràcticament cap oportunitat als seus rivals, però el partit seguia obert de cara a la segona meitat tot i tenir ocasions per haver aconseguit una major diferència en el marcador. Feia falta seguir lluitant i patint.

A la represa l’equip aragonès ha intentat estirar les seves línies, i ha mostrat més presència ofensiva, encara que sense arribar a crear ocasions de veritable perill. I mentrestant, els andreuencs buscaven mantenir el control del partit i intentar sentenciar-lo aprofitant que els visitants es veien obligats a arriscar més, i per tant propiciaven més espais a la contra andreuenca. I així ha estat com ha arribat el segon gol, al minut 55, amb els mateixos protagonistes del primer, Víctor assistint i Adri Ruiz definint.

Aquest gol pràcticament tancava el partit, perquè encara que mancaven 35 minuts per endavant els visitants han acusat el cop i no han tingut suficient poder de reacció per intentar capgirar la situació, i els quadribarrats per la seva banda s’han conformat amb l’avantatge adquirit, i han optat per controlar la resta del partit amb tranquil•litat i sense passar sobresalts.

Important i merescuda victòria davant un rival directe, que serveix per abandonar la zona de descens, tot esperant afrontar en aquestes tres properes jornades un calendari dur i complicat, amb visites a Girona i Barcelona, i rebent al Mallorca entre aquests dos difícils desplaçaments.

Incidències: Al voltant de 200 espectadors han presenciat el partit al Narcís Sala.

UE Sant Andreu: Aliaga, Jarque, Xavi Vicente, Gilmar, Pol, Arthur (Rojas, m. 66), Fabià (Canut, m. 70), Xavi Casanova, Gerard Llatjos (Bernat, m. 57), Víctor Alonso i Adri Ruiz (Josevi, m. 74).

AD Stadium Casablanca: Bona, Benaque, Garcés, Villar, Álex (Zapata, m. 31), Simón, Buenacasa (Sergi, m. 61), Karol (Aitor, m. 46), Suárez, Ormad i García Lasús (Álvaro, m. 52).

Árbitre: Carlos Albelda. Sense amonestacions.

Gols: 1-0, m. 10, Adri Ruiz. 2-0, m. 56, Adri Ruiz.

Més en

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018

El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

Premsa10 de juliol de 2018