Partit d’entrenament Juvenil A – Selecció Catalana Sub-18

Aquest dimecres (16h, Narcís Sala, portes obertes), el Juvenil A s’enfrontarà a la Selecció Catalana Sub-18 en un partit d’entrenament que servirà a la nostra selecció per preparar el proper campionat autonòmic i als nostres per medir-se als millors jugadors en edat juvenil del país.

Sens dubte, un repte pel nostre juvenil, ja que no s’enfrontarà a un dels grans equips líders de la seva competició com Barça o Espanyol, sinó que ho haurà de fer contra el conjunt dels millors jugadors del país, totes les futures estrelles del futbol professional.

Una oportunitat per veure tot el talent de futur del país al nostre estadi enfrontar-se amb el nostre Juvenil, un gran test pel nostre planter que s’està consolidant aquesta temporada a la Divisió d’Honor i que ara haurà d’afrontar un més difícil encara, la selecció de tots els seus millors rivals junts en un partit de màxima exigència, però que sens dubte els servirà per aprendre a competir encara millor, com més s’aprèn, competint contra els millors.

Els amants del futbol formatiu tenen una cita ineludible, dimecres a les 16h, al Narcís Sala.

Més en

Sessió d’entrenament a la platja

Premsa21 de juliol de 2018

Ferran Jutglà, joventut i qualitat ofensiva

Premsa20 de juliol de 2018

Mario Iniesta assumeix la Direcció Esportiva

Premsa20 de juliol de 2018

Carta de comiat d’Àlex Redondo

Premsa19 de juliol de 2018