La UESA Bàsquet no acaba bé la primera volta (79-63)

El Sant Andreu ha tancat la primera volta de la lliga amb una derrota contra el Vedruna Gràcia per 16 punts de diferència. Els quadribarrats van anar a remolc durant tot el matx i el Gràcia, un dels equips més forts de la lliga, no va donar opció.

Les expectatives andreuenques abans de l’encontre no eren bones: només 8 jugadors disponibles i Víctor, Gasull i Marc havent de fer un esforç per disputar el matx malgrat les seves molèsties físiques. El Sant Andreu va pecar de falta d’intensitat en defensa i el Vedruna Gràcia, amb un gran encert de cara cistella, aconseguia una renda de 13 punts que es mantindria al llarg de tot el partit (23-10).

Els parcials, a excepció del primer, van ser molt igualats, però els locals dominaven en tot moment (47-31). En un darrer quart que es va convertir en un concurs de triples, el resultat va engreixar-se considerablement, mantenint la diferència en tot moment (79-63).

Després dels primers 15 partits, el bàsquet de la Sant Andreu és 12è amb 6 victòries i 9 derrotes.

Foto: Un instant de la derrota contra el Vedruna Gràcia | Judit Andreu

Més en

El Sant Andreu visitarà demà la Casa Asil

Premsa18 de desembre de 2018

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa17 de desembre de 2018

Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

Premsa16 de desembre de 2018

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018