La UESA Bàsquet, imparable (68-89)

El Sant Andreu va derrotar clarament el Sant Quirze a domicili i acumula quatre victòries consecutives. Amb aquesta ratxa, l’equip de Josep Gallemí té la permanència pràcticament assegurada i podrà jugar les últimes jornades amb tranquil·litat.

La gran diferència amb què es van imposar els andreuencs reflecteix el domini que van tenir de l’encontre. Tot i les baixes que arrossega el Sant Andreu, els quadribarrats van guanyar el primer quart amb facilitat (19-25). Semblava que el Sant Quirze reaccionava, però els visitants van augmentar la renda fins als onze punts de diferència (29-41) que serien decisius pel segon temps.

De fet, una de les claus de la victòria del Sant Andreu va ser l’encert de Sergi Llorens des de la línia de triple, que va evitar que els vallesans retallessin la diferència al final del tercer quart (48-63). Al darrer període el Sant Quirze va trencar el partit per intentar acostar-se al marcador però els andreuencs van gestionar bé el temps i van poder corre per acabar de certificar la victòria (68-89).

Així doncs, aquesta quarta victòria de manera consecutiva dóna tranquil·litat a l’equip quadribarrat per encarar el tram final de temporada. El Sant Andreu és novè i està pràcticament salvat. La pròxima cita, aquest diumenge a la Trinitat Nova contra l’Orlanda (17:30h).

Fotografia: Arxiu | Judit Andreu

Més en

Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa24 de setembre de 2018

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018