Gran remuntada del Juvenil A (3-2)

El Juvenil A va remuntar un encontre contra La Salle que a al minut 25 de la primera part perdia per 0 a 2. Navarro i Carlos Martínez van igualar abans del descans i finalment un gol de Jalal al darrer minut van donar els tres punts a l’equip de Rubén García.

A falta d’una jornada per acabar la Divisió d’Honor, el Juvenil A ha certificat la seva gran temporada amb una meritòria sisena posició. Amb 41 punts, l’equip andreuenc ha complert sobradament amb l’objectiu de l’inici del campionat, que era el de mantenir la categoria.

Tot i el descens confirmat, La Salle va plantar cara al Narcís Sala. El Kounni i Tovar van sorprendre el conjunt quadribarrat amb dos gols que posaven el 0 a 2 al marcador. El Juvenil A va reaccionar i primer Navarro i després Carlos Martínez van aconseguir empatar abans del descans.

A la segona meitat, el Sant Andreu va buscar el gol de la victòria per confirmar la remuntada. La Salle es va defensar i va resistir, però finalment al darrer minut Jalal va batre el porter visitant i va provocar un esclat d’alegria pel Sant Andreu. Una victòria molt treballada pel Juvenil A, que tancarà el campionat la setmana vinent contra el FC Barcelona.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Fajardo (Arnau, 79′), Baldeh, Joel, Carlos García, Sergi, Víctor (Nico, 55′), Toldrà (José González, 58′), Navarro (Jalal, 58′), Carlos Martínez (Òscar, 58′), Gallego i Echevarria.

SD La Salle (2): Ramírez, Crespí (Martínez, 55′), Moya, Llabrés, Ramis, Eguasa (Sancarlos, 46′), Rojas (Ezequiel, 46′), Suyau, Tovar, Narro i El Kounni (Timoner, 66′).

Gols: 0-1 El Kounni (19′), 0-2 Tovar (24′), 1-2 Navarro (27′), 2-2 Carlos Martínez (44′), 3-2 Jalal (89′).

Àrbitre: Sr. Fernández Morillo. Ha amonestat José González (32′), Baldeh (40′), Víctor (44′), Nico (69′), Òscar (75′) i Joel (89′) pels locals i Eguasa (41′), Moya (44′), El Kounni (44′) i Ramis (62′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 29 de la Divisió d’Honor (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Severino Fernández

Més en

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018

Nou empat, amb gols, al derbi (1-1)

Premsa9 de desembre de 2018

La UE Sant Andreu visita el vaixell de Proactiva Open Arms

Premsa8 de desembre de 2018

Un derbi per a redimir-se a la lliga

Premsa8 de desembre de 2018