Nou de nou per la UESA Bàsquet (45-65)

El conjunt de Josep Gallemí encadena nou victòries consecutives i no es marca cap sostre en aquest final de temporada. El Sant Andreu va superar el Viladecavalls per vint punts de diferència demostrant un partit més el bon estat físic i sobretot mental de l’equip.

De sortida, amb una bona defensa i amb encert, el Sant Andreu va agafar una renda que resultaria decisiva pel desenvolupament de l’encontre. El primer quart va acabar 5 a 15 i els quadribarrats van resistir davant la reacció del Viladecavalls al segon quart, que va aconseguir reduir la diferència fins el 21 a 26 a la mitja part.

El descans no va tranquil·litzar els andreuencs. Els locals, més encertats en el tercer període, van acostar-se fins els tres punts (26-29) en una anotació molt baixa per part dels dos equips. Tot el contrari que en l’últim tram de l’encontre, en què el Sant Andreu va destapar-se i va anotar 36 punts. El Viladecavalls no va saber respondre al cabdal ofensiu dels quadribarrats, que finalment es van endur la victòria (45-65).

D’aquesta manera, el Sant Andreu es va sobreposar a les dificultats plantejades pel rival per emportar-se el novè triomf consecutiu. Una fita que contrasta amb una primera part de la temporada irregular i que sembla no tenir sostre. El pròxim repte, el Ripollet el pròxim diumenge (19h).

Fotografia: Arxiu || Judit Andreu

Més en

Presentació de la temporada 2018/2019

Premsa17 de juliol de 2018

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018