Nou de nou per la UESA Bàsquet (45-65)

El conjunt de Josep Gallemí encadena nou victòries consecutives i no es marca cap sostre en aquest final de temporada. El Sant Andreu va superar el Viladecavalls per vint punts de diferència demostrant un partit més el bon estat físic i sobretot mental de l’equip.

De sortida, amb una bona defensa i amb encert, el Sant Andreu va agafar una renda que resultaria decisiva pel desenvolupament de l’encontre. El primer quart va acabar 5 a 15 i els quadribarrats van resistir davant la reacció del Viladecavalls al segon quart, que va aconseguir reduir la diferència fins el 21 a 26 a la mitja part.

El descans no va tranquil·litzar els andreuencs. Els locals, més encertats en el tercer període, van acostar-se fins els tres punts (26-29) en una anotació molt baixa per part dels dos equips. Tot el contrari que en l’últim tram de l’encontre, en què el Sant Andreu va destapar-se i va anotar 36 punts. El Viladecavalls no va saber respondre al cabdal ofensiu dels quadribarrats, que finalment es van endur la victòria (45-65).

D’aquesta manera, el Sant Andreu es va sobreposar a les dificultats plantejades pel rival per emportar-se el novè triomf consecutiu. Una fita que contrasta amb una primera part de la temporada irregular i que sembla no tenir sostre. El pròxim repte, el Ripollet el pròxim diumenge (19h).

Fotografia: Arxiu || Judit Andreu

Més en

El Sant Andreu TEB ‘C’ guanya la lliga

Premsa25 d'abril de 2018

Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa25 d'abril de 2018

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018