Un últim quart desencertat (70-59)

El Sant Andreu va sumar la segona derrota consecutiva a Cerdanyola després que el Ripollet trenqués una ratxa de nou victòries seguides la setmana passada. Contra un dels millors rivals de la categoria, els andreuencs van plantar cara però van acabar caient per la major efectivitat vallesana.

El conjunt quadribarrat, conscient de la dificultat de l’encontre, va saltar al parquet molt endollat. El Sant Andreu es va imposar al primer quart (16-19), recuperant part de la confiança perduda en el darrer partit contra el Ripollet. No obstant això, el Cerdanyola va igualar el marcador i va marxar al descans amb un avantatge lleuger de tres punts (40-37).

Tot i això, una gran defensa andreuenca va permetre guanyar un avantatge al tercer quart amb un parcial de 9 a 16. Semblava que amb el 49-53 amb què s’entrava als darrers deu minuts el Sant Andreu podria sumar la victòria en una de les pistes més complicades, però el fet que l’equip vallesà s’estigui jugant l’ascens va decantar la balança.

Amb una defensa agressiva que va provocar desencert en els atacs dels quadribarrats, el Cerdanyola va recuperar la batuta i va anotar 21 punts, deixant el Sant Andreu amb només sis, per sumar la victòria final (70-59). La diferència, tal i com es va desenvolupar el matx, va ser excessiva pel bon treball dels nois de Josep Gallemí.

Aquest diumenge el Sant Andreu tancarà la temporada davant el Vedruna (19h), un altre dels rivals que està disputant una plaça per l’ascens.

Fotografia: Arxiu | Judit Andreu.

Més en

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018