Conveni de col·laboració a Costa d’Ivori

La UE Sant Andreu ha signat recentment un conveni de col·laboració entre el Club i Costa d’Ivori amb l’objectiu de recolzar l’educació i l’esport dels infants a l’Àfrica. L’acord consisteix en què l’empresa de telecomunicacions HiperACCESS construirà camps de futbol a Costa d’Ivori i el Sant Andreu hi aportarà entrenadors.

L’objectiu del conveni és formar jugadors joves en els valors de l’esport i contribuir al desenvolupament social dels infants. A més, alguns podrien venir a Sant Andreu de Palomar i formar part de futbol base andreuenc.

Durant la seva visita a Costa d’Ivori per signar el conveni, convidats pel govern ivorià, el president Manuel Camino i el directiu José Antonio Iniesta van regalar uns pins del Sant Andreu als representants de l’empresa, al president i al primer ministre del país africà.

WhatsApp-Image-20160708 (1)

El passat 1 de juliol un representant de l’empresa de telecomunicacions HiperACCESS va visitar les instal·lacions de la UE Sant Andreu al Narcís Sala i va tenir una trobada amb Manuel Camino i els gestors del Club.

El Club valora aquest conveni com un fet positiu i espera poder col·laborar en la formació de joves futbolistes.

Fotografies: UE Sant Andreu

Més en

Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa24 de setembre de 2018

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018