El Sant Andreu aposta per la Comunicació

La UE Sant Andreu és conscient de la importància de la Comunicació i de la interactivitat amb els seus socis i aficionats a través dels diferents canals del Club en els temps que vivim. Per aquest motiu, el Sant Andreu ha decidit apostar per reforçar el seu departament de comunicació i premsa.

Dos directius de la nova Junta de la UE Sant Andreu, Santi Borrull i Antonio Verdera, seran els màxims responsables d’aquesta àrea a nivell institucional.

Per la seva banda, Roger Graells continuarà com a Cap de Premsa de la UE Sant Andreu i es farà càrrec de tota la informació relativa al Club, al primer equip i al Juvenil A. Tanmateix, la UE Sant Andreu ha incorporat al seu equip de comunicació a Pedro Salado, a través de l’empresa Comunicate.cat, per impulsar la informació relativa al futbol femení, el futbol base i el bàsquet. A més, Judit Andreu serà una temporada més la fotògrafa oficial de l’entitat.

Així mateix, cal destacar que tothom es pot adreçar a les persones citades a través de tots els canals oficials del Club: el correu electrònic premsa@uesantandreu.cat, a Twitter (@uesantandreu) i a la nostra pàgina oficial de Facebook.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018