I per què no?

David contra Goliat. El Juvenil A rep aquest dissabte el FC Barcelona (18:15h) al Narcís Sala en la quarta jornada de la Divisió d’Honor. Un duel d’altura i difícil contra un dels grans favorits a guanyar el campionat, però que arriba en un moment dolç per l’equip de Josep Vicenç Mestre.

I per què no? Aquesta és la pregunta que plana sobre el vestidor del Juvenil A abans d’enfrontar-se al Barça, el líder de la Divisió d’Honor i sens dubte un dels màxims favorits per adjudicar-se el campionat. El Sant Andreu arriba amb la moral alta després de les dues victòries consecutives a domicili, a Manacor i Sabadell, i no renuncia a competir amb l’equip blaugrana.

Per l’entrenador andreuenc, Josep Vicenç Mestre, el Barça és “el millor equip de la lliga: tenen molts recursos, una plantilla molt completa, el domini de la possessió i molta mobilitat de pilota”. No obstant això, el tècnic assegura que “competirem i intentarem treure un bon resultat“.

I amb quines armes compta el Juvenil A per superar el Barça? “Són el millor equip a nivell individual, però nosaltres hem de ser més forts col·lectivament“, diu Josep Vicenç Mestre. Un altre factor important serà el joc a pilota aturada, un aspecte que el Sant Andreu mirarà d’aprofitar. El Juvenil A també confia en l’home gol quadribarrat en aquest inici de campionat, Dani Homet, que encapçala la taula de màxims golejadors.

Pel que fa a la infermeria, bones notícies: Aitor Vives ja està disponible per jugar els seus primers minuts oficials i Àlex Soto i Seydou Kiendrebeogo també estan a punt. L’única baixa serà la de Gerard Angerri, que arrossega unes molèsties físiques. Tanmateix, podrien debutar el davanter Èric Latorre i Adrià Prado, tot i que s’han incorporat aquest divendres al Juvenil A.

JUVENIL A – FC BARCELONA

Competició: Jornada 4 de la Divisió d’Honor (Grup III).
Horari: dissabte 24 de setembre, a les 18:15h.
Estadi: Narcís Sala.
Seguiment: @uesantandreu

Fotografia: Instant del partit de la setmana passada a Sabadell. | Severino Fernández

 

Més en

El Sant Andreu TEB ‘C’ guanya la lliga

Premsa25 d'abril de 2018

Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa25 d'abril de 2018

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018