Son tornem-hi a Mallorca

El Juvenil A afrontarà jugarà aquest dissabte novament a Son Bibiloni però canviant el rival respecte a fa deu dies, el RCD Mallorca pel CD San Francisco. Després de retrobar-se amb la victòria davant del Girona, l’equip de Josep Vicenç Mestre afronta el tercer partit de la temporada a les Illes amb bones sensacions. 

Guanyar sempre contribueix a augmentar l’autoestima. Això és el que li ha passat al Juvenil A aquesta setmana amb els tres punts de la jornada passada a la butxaca, una victòria al Narcís Sala que trencava una mala ratxa i que retornava la imatge i el futbol dels joves andreuencs en forma de punts.

Segon desplaçament consecutiu a Mallorca i tercer de la temporada. El tècnic del Juvenil A, Josep Vicenç Mestre, té tota la plantilla a la seva disposició per afrontar el matx: “juguem contra un equipàs, tenen jugadors amb molt talent i alguns han pujat alguns partits amb el primer equip”, ha destacat.

Mestre ha explicat que “jugarem en un camp més gran que el nostre i de gespa natural, sempre és complicat adaptar-s’hi”. El Mallorca només ha perdut un encontre, a casa davant el Cornellà. L’entrenador andreuenc ha afirmat que “hem tingut bones sensacions en els dos partits a Mallorca i hem sumat quatre punts, competirem per sumar-ne tres més”.

De cara a aquest dissabte el Juvenil A té tota la plantilla disponible.

RCD MALLORCA – JUVENIL A

Competició: Jornada 9 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 22 d’octubre, 17h
Estadi: Son Bibiloni

Fotografia: Severino Fernández

Més en

Prèvia Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa20 d'abril de 2018

David Prats no continuarà al capdavant del Juvenil A

Premsa20 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa16 d'abril de 2018

Color a la graderia, grisor a la gespa (1-1)

Premsa15 d'abril de 2018