El Juvenil A cau a pilota aturada (1-0)

El Juvenil A va caure derrotat al Feliu i Codina per la mínima en un duel molt igualat. Un gol de Castanyer a pilota aturada a quinze minuts pel final va decantar la victòria a favor del CF Damm en un partit en què pràcticament no hi va haver ocasions de gol.

La pressió alta i la intensitat del Juvenil A van dificultat el joc d’un Damm que no va trobar espais. El conjunt andreuenc va tenir el control de l’encontre durant el primer temps, però l’ocasió més clara va ser pels locals en un gran xut d’Acedo que va estavellar-se contra el travesser. El domini de l’equip de Josep Vicenç Mestre va continuar a la segona meitat, malgrat que els cervesers amenaçaven al contracop.

A un quart d’hora pel final, una jugada a pilota aturada va acabar decidint el matx. Centrada lateral d’Acedo i rematada potent de Castanyer, que es va anticipar a la defensa andreuenca. El Juvenil A va intentar empatar en els darrers minuts, però no va ser possible. Nova derrota malgrat la bona imatge mostrada al Feliu i Codina.

 

El Juvenil A continua amb 15 punts i cau a la desena posició, però es manté sis punts per sobre de la zona de descens. Dissabte vinent el Nàstic de Tarragona, rival directe a la zona mitja de la classificació, visitarà el Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

CF Damm (1): Àlex, César (Besonias, 45′; Baró, 67′), Salva, Castanyer, Llinares, Pujadas (Pilar, 58′), Acedo (Lois, 87′), Sebbeh, Recort, Caballé i Nolla.

Juvenil A (0): Luque, Prado, Gómez, Almirall, Megía (Fabregat, 48′), Martínez (El Harrak, 59′), Reñé, Ferrer (Latorre, 58′), Montejo, Vives i Kiendrebeogo.

Gol: 1-0 Castanyer (76′).

Àrbitre: Sr. Ferrero Mansilla, ha amonestat Castanyer (56′), Pujadas (51′) i Sebbeh (86′) pels locals i Megía (48′), Almirall (75′), Gómez (89′) i Reñé (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 13 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Municipal Feliu i Codina.

Fotografia: Severino Fernández – UESA

RESUM DE BTV

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018