Guanyar i espantar els fantasmes

El Juvenil A comença aquest dissabte (18h) la segona volta de la Divisió d’Honor a domicili davant l’Unificación Bellvitge. Els andreuencs necessiten trencar la mala dinàmica actual de quatre derrotes consecutives per recuperar sensacions i espantar fantasmes, així com per evitar caure en zona de descens.

“Aquesta ratxa en comptes de separar-nos, com marcaria la lògica, ens està unint més. Els jugadors estan amb ganes i amb força. No tenen ansietat per guanyar, però sí moltes ganes i il·lusió“. Aquestes paraules de Josep Vicenç Mestre, en una entrevista al web del Club aquesta setmana, resumeixen l’estat d’anim del Juvenil A.

Els andreuencs volen guanyar i espantar fantasmes, i estan preparats mentalment per superar la mala ratxa. El Juvenil A és dotzè amb 15 punts i el rival, la Unificación Bellvitge, novè amb 20 punts. La distància entre la zona perillosa i la zona mitjana és recuperable i encara queda una segona volta per endavant per evitar patiments al final de la temporada.

“Portem una bona línia de treball i lluitarem per treure els tres punts, hem de plasmar-ho sobre el camp”, ha comentat Mestre a 24h de l’encontre. Del rival ha afirmat que “és molt competitiu i a casa han sumat gairebé tots els punts, però si ens avancem en el marcador estic segur que no ens remuntaran”.

El tècnic quadribarrat ha explicat que el Juvenil A intentarà tenir més la pilota que la Unificación Bellvitge i evitar les transicions “demolidores” del rival. “Hem de moderar les emocions i mantenir la calma, que passin poques coses i ser nosaltres els protagonistes”, ha afegit Mestre. Per aquest partit són baixa Dani Homet i Jandro Megía per lesió i Max Espigol per sanció.

UD UNIFICACIÓN BELLVITGE – JUVENIL A

Competició: Jornada 16 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 10 de desembre, a les 18h
Estadi: Municipal Feixa Llarga

Fotografia: Acció del partit contra el Sabadell. | Severino Fernández – UESA

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018