Instagram i Telegram, novetats pel 2017

La UE Sant Andreu estrena el 2017 amb dues novetats per ampliar les seves xarxes socials i millorar la comunicació entre el Club i els aficionats.

Des d’aquest dilluns el Sant Andreu reobre el seu compte a Instagram, creat en una anterior etapa l’any 2013 però que va caure en desús. L’altre novetat serà un canal de Telegram per enviar informació rellevant directament a l’aplicació de l’aficionat.

INSTAGRAM: @uesantandreu

A Instagram compartirem imatges sobre el Sant Andreu. També us proposem que ens feu enviar les vostres fotografies andreuenques al correu electrònic (premsa@uesantandreu.cat) o a través de la pròpia aplicació, especialment imatges dels equips del fubtol base perquè les puguem compartir amb tota la comunitat quadribarrada.

TELEGRAM: @uesantandreu

A través de Telegram us farem arribar informació rellevant sobre l’actualitat i el dia a dia del Club. Serà un canal públic mitjançant el qual els aficionats podran rebre directament la informació sobre la UE Sant Andreu sense necessitat de consultar expressament el web ni les xarxes socials. Serà un canal a prova i ja hi podeu accedir.

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018