Instagram i Telegram, novetats pel 2017

La UE Sant Andreu estrena el 2017 amb dues novetats per ampliar les seves xarxes socials i millorar la comunicació entre el Club i els aficionats.

Des d’aquest dilluns el Sant Andreu reobre el seu compte a Instagram, creat en una anterior etapa l’any 2013 però que va caure en desús. L’altre novetat serà un canal de Telegram per enviar informació rellevant directament a l’aplicació de l’aficionat.

INSTAGRAM: @uesantandreu

A Instagram compartirem imatges sobre el Sant Andreu. També us proposem que ens feu enviar les vostres fotografies andreuenques al correu electrònic (premsa@uesantandreu.cat) o a través de la pròpia aplicació, especialment imatges dels equips del fubtol base perquè les puguem compartir amb tota la comunitat quadribarrada.

TELEGRAM: @uesantandreu

A través de Telegram us farem arribar informació rellevant sobre l’actualitat i el dia a dia del Club. Serà un canal públic mitjançant el qual els aficionats podran rebre directament la informació sobre la UE Sant Andreu sense necessitat de consultar expressament el web ni les xarxes socials. Serà un canal a prova i ja hi podeu accedir.

Més en

Nova temporada, noves il·lusions

Premsa18 d'agost de 2018

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018