Col·laboració solidària amb la marca Gedo i la Fundació Eusebio Sacristán

La UE Sant Andreu i el capità del primer equip Dani Guerrero col·laboren amb la campanya ‘L’Equip Solidari’ de la marca catalana esportiva Gedo, en la qual s’han fabricat quatre productes solidaris (unes botes, una pilota, una samarreta i un pantaló tèrmic), amb els que es generaran uns donatius que aniran en benefici de la Fundació Eusebio Sacristán.

Per cada parell de botes o per cada pilota que s’adquireixin al Club, Gedo donarà de manera totalment gratuïta un altre parell de botes o una altra pilota a la Fundació per facilitar l’accés al futbol a persones vulnerables i amb pocs recursos. Per cada samarreta i/o per cada pantaló térmic que es venguin, Gedo donarà un 15% de la venda a la Fundació.

L’Equip Solidari està format per l’entrenador Eusebio Sacristán i per onze jugadors de Primera i de Segona Divisió, que s’aniran anunciant a les properes setmanes, i que participaran en actes a diferents Clubs Solidaris que col·laboren amb la campanya.

El capità andreuenc, Dani Guerrero, s’implica de manera directa amb la iniciativa i jugarà a partir d’ara amb les botes solidàries que tenen una qualitat totalment professional. El Sant Andreu formarà part del Rànquing de Clubs Solidaris, que reconeix l’implicació de l’entitat amb la solidaritat, juntament amb d’altres Clubs adscrits a la campanya.

Com es pot col·laborar?

  • Comprant una pilota o un parell de botes. Per cada producte comprat, Gedo en donarà un altre a la Fundació Eusebio Sacristán.
  • Comprant una samarreta o un pantaló tèrmic. Per cada producte comprat, Gedo en donarà el 15% a la Fundació Eusebio Sacristán.

On es poden comprar?

A l’oficina dels coordinadors del Narcís Sala. Podeu preguntar allà mateix qualsevol dubte.

Participa amb nosaltres!

Alguns jugadors i tècnics del Sant Andreu, com els del primer equip, ja han comprat les seves botes per participar en aquesta iniciativa. Us imagineu que tot el Club juguem amb les botes solidàries? Us animem a formar-ne part!

Més en

Nova temporada, noves il·lusions

Premsa18 d'agost de 2018

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018