Recomanacions per l’afició andreuenca

Des de la UE Sant Andreu es demana a tots els aficionats andreuencs que assisteixin aquesta tarda al partit del Juvenil A i que es desplacin aquest diumenge a Granollers que mantinguin una actitud cívica amb els aficionats i l’equip contrari.

Tanmateix, recordem que està prohibida en qualsevol partit l’entrada d’objectes que són un risc per la seguretat, com ara bengales, segons recull la normativa de la Federació Catalana de Futbol i el codi intern del Club.

Tant el Club, com el primer equip com el Juvenil A estan satisfets amb les mostres de suport rebudes per l’afició i la seva fidelitat, però demanem que es respectin les normatives i que la conducta sigui exemplar.

RECOMANACIONS PER GRANOLLERS

A causa de la disputa de la Mitja Marató de Granollers, els carrers cèntrics de la ciutat, inclòs el carrer Girona, estaran tallats. Recomanem viatjar amb suficient antel·lació i, en cas de desplaçar-se amb vehicle privat, aparcar a la zona de la Font Verda, prop del tanatori. Des d’aquest punt hi ha uns set minuts a peu fins el Municipal de Granollers.

Més en

Parla amb els jugadors i compra la teva entrada

Premsa23 de maig de 2018

Compra la teva entrada anticipada per diumenge!

Premsa23 de maig de 2018

Josu: ‘Sabíem com havíem de jugar contra l’Antequera i s’ha reflectit en el resultat final’

Premsa22 de maig de 2018

‘Fan Zone’ diumenge a partir de les 11.00h!

Premsa22 de maig de 2018