El Juvenil A continua sumant (0-0)

El Juvenil A va sumar un punt contra el CD San Francisco al Narcís Sala. La igualtat va ser la tònica dominant del partit i els andreuencs van gaudir de la millor ocasió al primer temps amb una rematad d’Aitor Vives al pal. L’àrbitre va expulsar l’entrenador quadribarrat, Josep Vicenç Mestre, i el fisioterapeuta, Carlos López.

Un punt per continuar sumant. El Juvenil A s’enfrontava a l’equip menys golejat de tots els grups de la Divisió d’Honor, amb només onze gols en contra en 21 jornades. El San Francisco va defensar amb ofici i els andreuencs no van ser capaços de travessar la muralla mallorquina. Malgrat l’empat final, Aitor Vives podria haver desequilibrat el duel amb una rematada al pal a la sortida d’un córner (19′).

La igualtat entre els dos equips va palesa en un encontre que va transcorre sense gaires aproximacions perilloses a les àrees. La lentitud de les transicions tampoc van afavorir contraatacs que inquietessin els dos porters. Finalment, l’empat sense gols es va consumar i l’equip de Josep Vicenç Mestre va sumar un punt que el continua acostant a l’objectiu de la permanència.

Els quadribarrats continuen novens (25 punts), amb quatre de marge sobre el descens i tres equips entremig. La setmana vinent el Juvenil A es desplaçarà a Girona, on diumenge (16h) jugarà al Municipal de Vilablareix.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (0): Luque, Prado, Gómez, Almirall, Megía, Martínez (Montero, 89′), Ortega, Ferrer (Montejo, 84′), Reñé, Vives (Fabregat, 88′) i Homet (Latorre, 77′).

CD San Francisco (0): Marc, Fuster, Papa, González, Coll, Oliver, Montiel (Samu, 86′), Iván, Franco (Rodríguez, 62′), Giaquinto i Manresa (Riera, 75′).

Àrbitre: Sr. Alejandro Fernández, va amonestar Prado i Gómez pels locals. Va expulsar l’entrenador Josep Vicenç Mestre i el fisioterapeuta Carlos López.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 22 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Severino Fernández – UESA

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018