Comença la retirada de la coberta

Els tècnics del Districte han començat aquest dijous el desmantellament de la coberta de la tribuna del Narcís Sala, una mesura per prevenir la seguretat de tothom. Està previst que els treballs s’allarguin fins dijous vinent, fet pel qual aquest cap de setmana no es jugarà cap partit a l’estadi andreuenc.

D’acord entre el Club i el Districte s’ha reprès la segona fase de les obres de la reforma integral del Narcís Sala, que fins ara romania aturada. Aquest febrer hi havia programades reunions per establir un calendari per les actuacions i el fet del passat diumenge ho ha accelerat. A més, es duran a terme obres per construir nous vestidors i magatzems sota la tribuna i per millorar el bar en un futur.

Pel que fa a l’encontre entre el primer equip i el Palamós CF, previst pel diumenge a les 12h, s’ha ajornat, a l’espera de la nova data que marcarà la Federació Catalana de Futbol, d’acord amb ambdós clubs.

Lamentem les molèsties que aquestes actuacions, imprescindibles i previstes, puguin ocasionar als membres del futbol base i als socis andreuencs.

Fotografies: UE Sant Andreu

Més en

Informació per comprar les entrades pel duel contra la UAT Horta

Premsa20 de febrer de 2018

El Femení aconsegueix empatar en el tram final (1-1)

Premsa19 de febrer de 2018

Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de febrer de 2018

Tres punts més més al sarró (2-0)

Premsa18 de febrer de 2018