Toca continuar lluitant (2-1)

El Juvenil A va caure derrotat davant el Girona FC al Municipal de Vilablareix malgrat avançar-se amb un gol de Dani Homet a l’inici de l’encontre. Els gols d’Èric Torres a la mitja hora de joc i de Rodri a la represa van capgirar el marcador. Malgrat van tenir ocasions per empatar, els andreuencs van tornar de buit.

L’equip de Josep Vicenç Mestre haurà de continuar lluitant per la permanència. A falta de set jornades per concloure la Divisió d’Honor el Juvenil A manté un estret marge d’error tot i la derrota per la mínima a Girona. Els quadribarrats van sorprendre els locals a l’inici de l’encontre, quan Dani Homet es va retrobar amb el gol després d’una pasada filtrad per Àlex Ortega que el davanter va aprofitar per definir en l’u contra u (3′).

El Girona va reaccionar a la mitja hora de joc, quan Èric Torres va rematar una pilota morta dins l’àrea en posició dubtosa (29′). L’encontre va arribar al descans amb taules, però a la represa Rodri va aprofitar una errada defensiva per completar la remuntada (46′). El Juvenil A va reaccionar i va gaudir de bones oportunitats per empatar. La més clara la va protagonitzar Adrià Prado amb un xut que va impactar contra el travesser i el pal.

El Juvenil A continua en novena posició (25 punts), quatre punts per sobre de la zona de descens. La setmana vinent el Mallorca visitarà el Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

Girona FC (2): Pau, Puig, Guillem, Eloi, Roger, Soler (Blay, 57′), Aleix, Torres, Rodri (José, 79′), Sergi (Casté, 61′) i Damià (Mario, 82′).

Juvenil A (1): Fernández, Prado, Fabregat, Almirall, Megía (Latorre, 81′), Martínez, Ortega, Montejo, Reñé (Ferrer, 79′), Vives i Homet.

Gols: 0-1 Homet (3′), 1-1 Torres (29′), 2-1 Rodri (46′).

Àrbitre: Sr. Calle Martínez, va amonestar Guillem, Torres, Sergi i José pels locals i Fernández, Homet i Latorre pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 23 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Municipal de Vilablareix.

Fotografia: Homet va anotar el gol quadribarrat. | Severino Fernández – UESA

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018