Triomf de prestigi del Juvenil A (1-0)

El Juvenil A va aconseguir una victòria de prestigi contra el RCD Mallorca al Narcís Sala. Un gol d’Homet als onze minuts de joc va ser suficient per derrotar el conjunt mallorquí, situat a la zona alta de la Divisió d’Honor. L’equip de Josep Vicenç Mestre va protegir bé la porteria i va sumar tres punts importants per allunyar-se de la zona baixa de la taula.

Passin i seguin o es pedran el primer gol. Aquesta temporada el Juvenil A té acostumada a l’afició quadribarrada a un gol matiner en els partits que es juguen al Narcís Sala. Fidel a la tradició, l’equip de Josep Vicenç Mestre es va avançar amb un gol de Dani Homet. Un rebuig defensiu va caure a la frontal, Aitor Vives va fer una passada amb el cap i el ‘9’ andreuenc va culminar l’acció amb un xut creuat (11′).

El Mallorca arribava sent l’únic equip imbatut en els seus desplaçaments. Els andreuencs van defensar el seu avantatge amb intensitat i una bona disposició tàctica. La protecció de la porteria de Luque va impedir que els visitants gaudissin oportunitats clares de gol a la primera meitat. L’equip de Mestre va oferir una versió sòlida per mantenir la victòria.

La solidaritat defensiva i la fortalesa van frustar tots els intents del Mallorca al segon temps, que va intentar empatar a través de la seva superioritat física amb centrades laterals. Les més clares van ser un xut de Reyna a l’interior de l’àrea i un altre tir al travesser. Al contracop, els quadribarrats haguessin pogut sentenciar l’encontre. Èric Latorre va tenir l’oportunitat més clara a les acaballes del partit, però el seu xut amb l’esquerra el va rebutjar Pocovi.

Els quadribarrats es retroben amb la victòria i es situen novens a la classificació de la Divisió d’Honor amb 28 punts. El Juvenil A té sis punts de marge i tres equips per sobre del descens a sis jornades pel final del campionat. Aquest dissabte (16h) toca visitar el Real Zaragoza.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (): Luque, Prado, Gómez, Almirall, Megía (Fabregat, 61′), Martínez, Ortega, Montejo, Ferrer (Espígol, 81′), Vives (Montero, 73′) i Homet (Latorre, 88′).

RCD Mallorca (): Pocovi, Alpha, Adri, Gayà, Vecina (Sureda, 75′), Gerardo, Roberto, Pablo, Alberto, Alenu (Víctor, 64′) i Reyna (Plomer, 81′).

Gols: 1-0 Homet (11′).

Àrbitre: Sr. Carrillo Vílchez, va amonestar Vives (67′), Almirall (83′) i Homet (87′) i Gerardo (66′), Adri (86′) i Gayà (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 24 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Alegria al vestidor andreuenc després de la victòria. | UE Sant Andreu

Resum de BTV

Més en

Un derbi per a reforçar-se

Premsa24 de febrer de 2018

Les prèvies: Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de febrer de 2018

Informació per comprar les entrades pel duel contra la UAT Horta

Premsa20 de febrer de 2018

El Femení aconsegueix empatar en el tram final (1-1)

Premsa19 de febrer de 2018