Bàsquet: resultats del 26 de febrer

Sènior Femení: UE Sant Andreu 68-37 CB CIC ‘B’

Anna Manjón | El Sènior Femení va derrotar el CIC ‘B’, rival directe a la classificació, i amb la victòria supera el rival a la taula. Les andreuenques van iniciar el partit amb molta intensitat defensiva, fet que va facilitar que el CIC no s’acabés d’ubicar al parquet, aconseguint així un parcial de 18-8 al primer quart.

Al segon període, les rivals van aconseguir retallar una mica la distància a l’electrònic gràcies a dos triples que intentaven trencar la defensa en zona del Sant Andreu, que va resistir. Les visitants continuaven sense sentir-se còmodes al parquet, mentre que les quadribarrades seguien augmentant el seu marcador gràcies als contraatacs. Les noies van aconseguir anar-se’n al descans amb un 33-18.

L’inici del tercer quart va ser el més complicat pel Sant Andreu, ja que el CIC no tenia res a perdre i va millorar els registres ofensius. Les andreuenques continuaven aprofitant els contracops fins el minut 5, a partir d’on només van tenir ocasió de seguir sumant desde la línia de tir lliure (49-33). Al darrer període, el Sant Andreu va atacar amb més intensitat per tancar el partit, desmuntant la defensa en zona de les rivals (68-37).

Així doncs, el Sènior Femení continua en vuitena posició a la classificació, amb un balanç de set partits guanyats i onze perduts. El proper encontre serà fora de casa, el diumenge 5 a les 12:15 hores contra l’Aracena AEC Collblanc ‘B’.

Sènior Masculí: BC Sant Joan Despí ‘B’ 63-55 UE Sant Andreu

Toni Gallemí | Derrota dels andreuencs en un partit en què es presentaven amb les baixes de Gerard Tejedor, Albert Gasull i Marc Montserrat. El matx va començar amb igualtat, amb un intercanvi d’intensitat i cistelles que col·locaven un 14-13 a l’electrònic. La dinàmica es va mantenir durant el segon període, en què Víctor Redondo va mantenir els quadribarrats dins del partit fins arribar al descans (28-24).

A la represa continuava la igualtat gràcies a les entrades i als tirs lliures de Marc Moya i a la defensa agressiva de Toni Gallemí i Oriol Pelaez. Al final del tercer quart el marcador reflectia un 40-37. No obstant això, el Sant Joan Despí va trencar el partit a l’inici de l’últim període i va agafar deu punts d’avantatge. El Sant Andreu va aconseguir retallar cinc punts, però ja no va ser a temps de remuntar (63-55).

Fotografies: UESA Bàsquet

 

 

Més en

Que el ritme no pari

Premsa17 de febrer de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu, Premi al Compromís Solidari

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu rep demà un Premi Nacional Special Olympics Catalunya

Premsa14 de febrer de 2018