Bàsquet: resultats 5 de març

Sènior Femení: Aracena AEC Collblanc 42-41 UE Sant Andreu

Jesús Vega | No va ser un bon partit per les noies del Sant Andreu. Malgrat un bon inici amb un parcial de 4-12 al primer quart, el Collblanc va acabar remuntat l’encontre. Les andreuenques van bloquejar-se al segon període, aconseguint poques situacions clares d’atac davant el plantejament defensiu de l’adversari. Al descans, la diferència s’havia reduït a dos punts.

Durant el tercer quart el Sènior femení va aconseguir un avantatge de quatre i de set punts, però dos triples del Collblanc van tornar a retallar la distància. En el darrer període, les quadribarrades no van poder guanyar el partit ni trencar la igualtat. En atac no va sortir res, es van fallar tirs lliures i es van errar contracops. Finalment, el partit es va decidir per un punt de diferència. La semana vinent el Sagrada Família Claror ‘B’ visitarà el CEM Trinitat Vella.

Sènior Masculí: UE Sant Andreu 65-73 CB Coll

Derrota contundent dels andreuencs, que tenien diverses baixes per afrontar el partit. A les lesions d’Albert Gasull i Marc Montserrat es va sumar la baixa d’Édgar Valera per motius personals. Per ocupar la posició de base va incorporar-se el jugador del Sènior ‘B’ David Rico. El primer quart va començar amb un parcial de 2-5 en contra als primers dos minuts de parti. Una defensa poc sòlida i un atac rival fluid van fer que el quart acabés amb un parcial de 10-21 en contra.

El segon període dels andreuencs va ser millor, retallant la diferència al marcador fins els nou punts al descans (27-36). Un triple de Carles Surra, que posteriorment es va retirar per lesió, i deu punts de Gerard Tejedor van donar ales al Sant Andreu. La bona dinàmica va continuar a l’inici del tercer quart amb cinc punts de Rico i una bona defensa i quatre punts d’Oriol Pelaez per un parcial de 12-4. Tot i la reacció del CB Coll, els andreuencs van escurçar la distància fins el 46-47.

L’encontre es decidia en un últim quart tens. El cansament i les pèrdues de pilota van donar avantatge als visitants, que van aconseguir una renda de deu punts a quatre minuts pel final. Tot i els dotze punts de Víctor Redondo en l’últim tram del matx, els visitants van acabar emportant-se la victòria per vuit punts de diferència.

Fotografies: UESA Bàsquet

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018