Oportunitat d’or pel Juvenil A

El Juvenil A té una oportunitat d’or aquest dissabte davant el Santo Domingo (17:30h). Els  de Josep Vicenç Mestre reben el penúltim classificat al Narcís Sala, on a la segona volta els andreuencs es mantenen invictes. Una victòria deixaria l’equip molt a prop de la permanència matemàtica a la Divisió d’Honor.

Cada jornada més a prop de l’objectiu final. El Juvenil A rep un rival directe, el Santo Domingo, i guanyar significaria fer un pas endavant molt important per aconseguir la permanència matemàtica a la Divisió d’Honor. Els andreuencs són novens (28 punts) i els aragonesos penúltims (19 punts). A més, la resta d’equips de la zona baixa s’enfronten als conjunts capdavanters i hi ha un duel directe amb l’última plaça de descens en joc.

El Juvenil A ho té clar: “L’equip està segur, ferm en les idees i té l’objectiu clar, anirem a totes”, explica Josep Vicenç Mestre abans de l’encontre. L’entrenador quadribarrat diu que cal donar continuïtat i confiança al treball que s’ha fet durant tota la temporada. “Hem de ser més intensos, pacients i demostrar que tenim caràcter i ambició per quedar-nos a la categoria”, ha afegit.

Sobre el rival, ha apuntat que el Santo Domingo és un equip necessitat que necessita els punts i que això pot comportar nerviosisme entre els futbolistes, però també “unes ganes brutals de fer-ho bé”. La clau per guanyar serà controlar les transicions: “Haurem de vigilar-los, les transicions poden determinar el resultat del partit”.

Les úniques baixes són Sergi Martínez i Marc Montejo, que van ser expulsats la setmana passada a Saragossa. La resta de la plantilla està disponible.

JUVENIL A – CF SANTO DOMINGO J.

Competició: Jornada 26 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 11 de març, a les 17:30h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Rubén Losada / Afición

Més en

Que el ritme no pari

Premsa17 de febrer de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu, Premi al Compromís Solidari

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu rep demà un Premi Nacional Special Olympics Catalunya

Premsa14 de febrer de 2018