Campanya de recollida d’ulleres per a Senegal

La UE Sant Andreu s’ha sumat a una campanya de recollida d’ulleres graduades pel Senegal que impulsa l’Hospital Plató, sota el lema ‘Una nova mirada per Senegal’. Aquesta iniciativa compleix quatre anys i ha ajudat la població senegalesa de Rufisque col·laborant amb Centres d’Atenció Primària, òptiques, hospitals, escoles i entitats socials.

Recentment s’ha iniciat un nou període de recollida amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nombre d’ulleres graduades i que es portaran personalment a Rufisque de la mà de professionals del servei d’oftalmologia de l’Hospital Plató en el proper viatge de voluntariat en el marc del Projecte Ajuda a Senegal. Podeu consultar tota la informació del projecte de l’Hospital Plató.

Totes les ulleres recollides són prèviament revisades pel servei d’oftalmologia de l’hospital, que les cataloga i les prepara per ser entregades. Es faran visites mèdiques per entregar les ulleres que més s’ajustin a les necessitats de cadascú. En anteriors campanyes s’han aconseguit recollir més de 2.000 ulleres graduades i s’han visitat més de 300 persones que acudien a l’Hospital Youssou Mbargane Diop.

Es poden portar a les oficines del Club durant tota la setmana en els horaris habituals i també a les portes del Narcís Sala diumenge abans del partit davant l’AEC Manlleu (16:30h).

Més en

Que el ritme no pari

Premsa17 de febrer de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu, Premi al Compromís Solidari

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu rep demà un Premi Nacional Special Olympics Catalunya

Premsa14 de febrer de 2018