Objectiu a la vista (0-0)

El Juvenil A va empatar sense gols davant el CF Damm al Narcís Sala. Segon empat a zero consecutiu que apropa els andreuencs a la permanència a dues jornades pel final. L’equip de Josep Vicenç Mestre va competir un cop més contra un rival de la zona alta i només la falta de precisió va evitar la victòria quadribarrada.

Igualtat entre el Juvenil A i el Damm, dos equips que tenien aspiracions diferents: la permanència i les darreres opcions d’entrar a la Copa del Rei. La falta d’eficàcia en les rematades a porteria va condemnar l’encontre a l’empat a zero, malgrat es podria haver vist més d’un gol al Narcís Sala. Al primer temps, l’equip de Josep Vicenç Mestre va desactivar els cervesers i va gaudir d’una bona ocasió de Sergi Almirall, que va creuar massa una rematada a la sortida d’un córner.

Al segon temps, els andreuencs van gaudir de dues oportunitats clares per marcar, però el porter visitant va rebutjar dos xuts de Marc Montejo. Especialment encertat va estar en un u contra u de l’andreuenc, que havia quedat en posició franca després d’una passada entre línies excel·lent de Sergi Martínez. Pel Damm, un tir d’Acedo que va blocar Àlex Luque. A la recta final, el porter quadribarrat va volar per treure de l’escaire un bon llançament de falta de Gaku

La Divisió d’Honor ja s’acaba i el Juvenil A encara no està matemàticament salvat. Resten dues jornades i la pròxima serà clau: els andreuencs (30 punts) visiten el Nàstic (31 punts), diumenge a les 17h. El Ferriolense (26 punts), equip que marca la zona de descens, i l’Atlètic Balears (25 punts) volen aprofitar una ensopegada per arribar amb opcions a l’últim partit. Els quadribarrats obtindrien a salvació en cas de victòria o fins i tot fent el mateix resultat que els seus rivals.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (0): Luque, Espígol, Prado, Almirall, Fabregat, Martínez, Ortega, Montejo (Parra, 85′), Reñé, Vives (Montero, 67′; Ferrer, 89′) i Kiendrebeogo.

CF Damm (0): Juan, César (Sergio, 74′), Castanyer, Baró (Salva, 65′), Llinares, Pujadas, Acedo, Recort (Gaku, 57′), Eloi, Caballé i Nolla.

Àrbitre: Sr. Ávalos Barrera, va amonestar Fabregat, Martínez pels locals i Baró, Castanyer i Eloi pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 28 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Arxiu | Severino Fernández – UESA

Resum de BTV

Més en

Parla amb els jugadors i compra la teva entrada

Premsa23 de maig de 2018

Compra la teva entrada anticipada per diumenge!

Premsa23 de maig de 2018

Josu: ‘Sabíem com havíem de jugar contra l’Antequera i s’ha reflectit en el resultat final’

Premsa22 de maig de 2018

‘Fan Zone’ diumenge a partir de les 11.00h!

Premsa22 de maig de 2018