David Prats entrenarà el Juvenil A

L’ex-andreuenc David Prats Racero (Badalona, 3 d’abril de 1979) és el nou entrenador del Juvenil A de la UE Sant Andreu. Ha signat contracte per la pròxima temporada juntament amb els seus ajudants, els també ex-futbolistes Sergio García Capitán i Toni Lobo Lobo.

Prats ha agafat experiència com entrenador al futbol base del CE Sant Gabriel les darreres quatre temporades, dirigint equips de categoria infantil i cadet, a més d’haver exercit al Badaloní i a l’Escola CF Performance.

L’ex-davanter va jugar al Sant Andreu la temporada 2012/2013, però el desembre del 2012 va patir una lesió greu que va impedir-li acabar l’any. Fins aleshores havia disputat 1.516 minuts en lliga repartits en divuit partits i havia anotat dos gols. Aquella temporada els quadribarrats van guanyar la Copa Federació.

Benvinguts i molta sort!

El nou cos tècnic del Juvenil A.

Fotografia: Àlex Redondo, David Prats i Xavi Orts. UE Sant Andreu

Més en

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018

El Juvenil A immers en una mala ratxa

Premsa10 de març de 2018