Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

El Juvenil A i el Sant Andreu Atlètic afronten aquest cap de setmana el seu debut a la lliga. Els juvenils obren la Divisió d’Honor davant el CF Damm al Narcís Sala dissabte a les 20:00. Per la seva banda, el filial debuta al Grup II de Segona Catalana amb la visita a la FP Hermes diumenge a les 18:30 hores.

JUVENIL A – CF DAMM

L’equip de David Prats té un inici de lliga difícil contra un dels grans rivals de la categoria. L’entrenador quadribarrat debuta a la Divisió d’Honoramb moltes ganes i il·lusió‘, les quals intentarà que els seus jugadors traslladin sobre la gespa. ‘Som un equip amb molts jugadors nous, tenim moltes ganes i estem motivats de cara al partit’, ha assegurat.

‘Aquesta il·lusió és la nostra força. El Damm té un estil de joc que personalment m’agrada molt, amb jugadors de molt talent. És un bon equip i haurem de ser molt intensos i intentar tenir la pilota per a desgastar-los’, ha comentat. Prats està convençut que el Juvenil A tindrà opcions d’endur-se la victòria.

FP HERMES – SANT ANDREU ATLÈTIC

Després de l’èxit de la temporada passada, amb campionat i ascens, el filial andreuenc afronta el debut a la Segona Catalana amb una plantilla renovada i amb jugadors clau que continuen defensant la quadribarrada. L’equip de Gerard Lucas jugarà diumenge contra la FP Hermes, el qual va baixar de Primera Catalana. ‘Tenen bons jugadors i experiència, crec que serà un dels equips punters’, ha comentat Lucas.

‘Afrontem el debut amb moltes ganes. La categoria és nova, però hem renovat part de la plantilla i tenim jugadors joves i altres experimentats. Tenim un equip compensat i competitiu‘, ha dit l’entrenador andreuenc. L’objectiu del filial és estar a la zona alta, però Lucas reconeix que la categoria és complicada i que qualsevol equip pot guanyar.

 

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Parla amb els jugadors i compra la teva entrada

Premsa23 de maig de 2018

Compra la teva entrada anticipada per diumenge!

Premsa23 de maig de 2018

Josu: ‘Sabíem com havíem de jugar contra l’Antequera i s’ha reflectit en el resultat final’

Premsa22 de maig de 2018

‘Fan Zone’ diumenge a partir de les 11.00h!

Premsa22 de maig de 2018