Prèvia: Sant Andreu – Fontsanta-Fatjó

El Sant Andreu juga aquest diumenge a la tarda (17:30h) contra el Fontsanta-Fatjó a domicili. L’equip de Jordi Pérez espera poder trencar la ratxa negativa de les últimes jornades, però davant tindrà un rival difícil de batre.

El bon començament de temporada del Sant Andreu s’ha vist interromput les últimes setmanes amb tres derrotes consecutives, alguna d’ella inesperada pel factor camp i pel fet d’enfrontar-se amb equips de la zona baixa de la classificació. Davant del Fontsanta-Fatjó, les andreuenques intentaran reprendre el camí del triomf.

L’equip del Baix Llobregat es troba també a la zona mitjana de la classificació, en sisena posició i onze punts, un més que les quadribarrades. En les set primeres jornades ha sumat tres victòries, dos empats i dues derrotes.

CD FONTSANTA FATJÓ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 8 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 5 de novembre, a les 17:30h
Estadi: Municipal Fontsanta-Fatjó
Arbitratge: Jordi Berdun Garcia (del. Barcelona), assistit per Artur Colomer López Egea (Barcelona) i Sergio Casas Mateos (Barcelona)

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

Només ha faltat encert (0-0)

Premsa20 d'agost de 2018

Nova temporada, noves il·lusions

Premsa18 d'agost de 2018

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018