Informació sobre l’accés al Nou Sardenya

Andreuencs, ja s’acosta el derbi entre l’Europa i el Sant Andreu. Es disputa aquest diumenge a les 12:00h al Nou Sardenya. És un partit important pels homes de Mikel Azparren i necessiten l’escalf de l’afició quadribarrada.

Tots els socis i aficionats de la UE Sant Andreu s’hauran de dirigir a les taquilles del carrer Sardenya cantonada amb Camèlies on hauran de comprar entrada. El seu cost serà de deu euros. Es podrà comprar les entrades a partir de les 10:00h, que és l’hora a què obriran les taquilles.

Per entrar al camp els socis i aficionats quadribarrats hauran d’accedir per la porta d’aquell mateix córner i l’espai delimitat per a la nostra afició dins l’estadi serà el gol del carrer Sardenya, com així ha estat en les darreres dues temporades.

Imatge: CE Europa

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018