Prèvia: Sant Andreu – Vic Riuprimer

El Sant Andreu rep aquest diumenge a la tarda (18:00h) el Vic Riuprimer al Narcís Sala. L’equip de Jordi Pérez intentarà tornar a guanyar a casa després de dues derrotes consecutives a l’estadi andreuenc.

La setmana passada les quadribarrades van trencar la mala ratxa en la qual havien entrat les últimes jornades amb una victòria a domicili, al camp del Fontsanta-Fatjó. El Sant Andreu, però, té ara un os dur de rosegar, ja que el Vic Riuprimer és el segon classificat de la lliga.

L’equip osonenc arriba després de sumar dues victòries consecutives. El Vic Riuprimer només ha perdut un encontre dels vuit que ha disputat fins ara, és un dels equips més golejadors (19) i menys golejat (7). Les andreuenques intentaran sumar contra un rival d’entitat.

UE SANT ANDREU – VIC RIUPRIMER RFC

Competició: Jornada 9 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 12 de novembre, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Ramon Rovira Gras (del. Barcelona), assistit per Pau Antunez Clavero (Barcelona) i Mohamed Bouyazzam Kachckouch (Barcelona)

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

Parla amb els jugadors i compra la teva entrada

Premsa23 de maig de 2018

Compra la teva entrada anticipada per diumenge!

Premsa23 de maig de 2018

Josu: ‘Sabíem com havíem de jugar contra l’Antequera i s’ha reflectit en el resultat final’

Premsa22 de maig de 2018

‘Fan Zone’ diumenge a partir de les 11.00h!

Premsa22 de maig de 2018