El Femení perd per la mínima (1-0)

El Sant Andreu, després d’haver trencat una mala ratxa amb la victòria a la darrera jornada enfront del CE Sabadell, ha perdut per 1-0 al camp del CD Sant Gabriel. Un gol de les locals, en la recta final del matx, a càrrec de Paula López (81′) ha fet que les andreuenques no aconseguissin un resultat positiu. El Femení cau a la vuitena posició, amb 16 punts.

El partit ha estat molt competit i segurament el més just hauria estat un empat. Els dos equips han tingut oportunitats per avançar-se en el marcador, però no hi havia fortuna de cara a gol. En el minut 30 hi ha hagut la jugada polèmica del partit, quan l’àrbitre no ha expulsat la portera local, que ha agafat a Anna Molet i no l’ha deixat xutar a plaer des de fora l’àrea.

A la segona part el duel ha continuat molt igualat i amb els dos equips tenint ocasions clares de gol. Per les quadribarrades, la jugadora més activa ha sigut Anna Molet, però ha estat desencertada. En el tram final el Sant Gabriel ha marcat l’única diana del partit, quan Laia ha caçat una bola provinent d’una sèrie de rebots dins l’àrea del Sant Andreu i ha fet gol (81′). Derrota del Femení, que acaba l’any amb mal regust de boca.

Fitxa tècnica

CD Sant Gabriel B (1): Delia Zambrano, Núria Rivas, Rosa Sáenz, Andrea Salvador, Cristina Camara, Paula López, Cristina Chavero, Alba Arija, Miriam Jimenez, Paula Sanchez i Marta Luis.

Femení (0): Laia Garcia, Ester Ramos, Aroha Medina, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Marta Garcia, Amanda Manjon, Carmen Yera, Judith Saez i Anna Molet.

Gols: 1-o Paula López (81′).

Àrbitre: Sra Carla Borras Polo (del. Barcelona). Ha amonestat Andrea Salvador (28′), Lucia Alvarez (32′) per les locals i Saray Vidaña (42′), Nuria Raya (44′), Marta Garcia (80′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 13 del Grup I de Preferent Femení disputat al Narcís Sala.

 

Fotografia: Xavier Garcia.

Més en

El Sant Andreu visitarà demà la Casa Asil

Premsa18 de desembre de 2018

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa17 de desembre de 2018

Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

Premsa16 de desembre de 2018

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018