Azparren plega; Éric Herrero i David Estrella, nous entrenadors del Sant Andreu

La UE Sant Andreu vol comunicar que l’entrenador del primer equip, Mikel Azparren, ha decidit que deixa la banqueta quadribarrada abans de començar la segona volta. Azparren ha explicat que vol dedicar-se a la política i que deixa l’equip en ‘les millors mans possibles’. El segon entrenador, Xavi Jiménez, també marxa ‘per coherència i fidelitat’ a Azparren.

La direcció esportiva ha valorat que els millors candidats per a ocupar la banqueta són el fisioterapeuta, Éric Herrero, i l’encarregat de material, David Estrella. El director esportiu, Àlex Redondo, creu que són dos perfils adequats perquè coneixen molt bé el club i el vestidor, i a més tenen una excel·lent relació amb els jugadors.

Herrero i Estrella ja han dirigit l’entrenament d’aquesta tarda al Narcís Sala. La sessió ha consistit en una xerrada tàctica perquè els jugadors comencin a assimilar els nous conceptes i la metodologia innovadora que volen introduir els nous entrenadors.

Els desitgem molta sort i encerts!

Més en

Presentació de la temporada 2018/2019

Premsa17 de juliol de 2018

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018