Azparren plega; Éric Herrero i David Estrella, nous entrenadors del Sant Andreu

La UE Sant Andreu vol comunicar que l’entrenador del primer equip, Mikel Azparren, ha decidit que deixa la banqueta quadribarrada abans de començar la segona volta. Azparren ha explicat que vol dedicar-se a la política i que deixa l’equip en ‘les millors mans possibles’. El segon entrenador, Xavi Jiménez, també marxa ‘per coherència i fidelitat’ a Azparren.

La direcció esportiva ha valorat que els millors candidats per a ocupar la banqueta són el fisioterapeuta, Éric Herrero, i l’encarregat de material, David Estrella. El director esportiu, Àlex Redondo, creu que són dos perfils adequats perquè coneixen molt bé el club i el vestidor, i a més tenen una excel·lent relació amb els jugadors.

Herrero i Estrella ja han dirigit l’entrenament d’aquesta tarda al Narcís Sala. La sessió ha consistit en una xerrada tàctica perquè els jugadors comencin a assimilar els nous conceptes i la metodologia innovadora que volen introduir els nous entrenadors.

Els desitgem molta sort i encerts!

Més en

El Sant Andreu TEB ‘C’ guanya la lliga

Premsa25 d'abril de 2018

Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa25 d'abril de 2018

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018