Juanan renova fins el juny del 2019

Juanan Gallego (Sabadell, 23 d’agost de 1997) ha renovat el seu contracte amb la UE Sant Andreu fins el juny del 2019. El migcampista vallesà, que acabava contracte, continuarà vestint la quadribarrada la temporada vinent.

La direcció esportiva està molt satisfeta amb el rendiment de Juanan, que va pujar al primer equip la temporada passada després del seu pas pel Juvenil A. D’ençà d’aleshores, Juanan s’ha convertit en una peça clau pel Sant Andreu.

La seva polivalència li permet de jugar a les dues bandes de l’atac, i fins i tot ha estat un recurs com a lateral esquerre. A més, aquesta temporada ha començat a explotar la seva faceta golejadora, ja que acumula quatre gols a la lliga.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

El Sant Andreu TEB ‘C’ guanya la lliga

Premsa25 d'abril de 2018

Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa25 d'abril de 2018

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018