Promoció per diumenge i homenatge a Manel Casanova

Diumenge vinent el Sant Andreu rebrà el RCD Espanyol ‘B’ al Narcís Sala. El partit contra el líder de Tercera començarà a les 12:00h i és important per l’equip de Mikel Azparren, que encara no ha pogut guanyar en aquest inici de segona volta.

Per això, el club anima els socis i aficionats andreuencs a venir aviat a l’estadi per a animar els nostres jugadors des de l’escalfament. A més, durant la setmana es poden comprar entrades per a acompanyants per només un euro a les oficines. Recordem que el mateix diumenge les entrades tenen un cost assequible de cinc euros.

A més, es farà un homenatge a l’ex-andreuenc Josep Manel Casanova, que va morir el 6 d’agost. Casanova va jugar dues temporades i mitja al Sant Andreu a Segona Divisió entre el 1973 i el 1975 i tornà el 1979. També va ser jugador de l’Espanyol a Primera Divisió, i posteriorment va dirigir el futbol base blanc-i-blau durant més de vint anys.  Es guardarà un minut de silenci i la seva família farà el servei d’honor.

Més en

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018

El Juvenil A immers en una mala ratxa

Premsa10 de març de 2018