El Femení torna a guanyar (2-0)

Després de tres jornades perdent, el Femení s’ha retrobat amb la victòria en la darrera jornada contra l’Escola de Futbol Planadeu. Els gols d’Amanda Manjon i Cristina Jimenez han certificat el triomf quadribarrat. Les andreuenques es troben en la dotzena posició a la classificació, amb 19 punts, cinc per sobre del descens.

Partit per capgirar la mala dinàmica de les últimes jornades del Femení. El Sant Andreu volia sumar els tres punts i ha començat el matx enfront de l’Escola Futbol Planadeu sent el dominador del duel. En el minut 25 Amanda Manjon ha avançat en el marcador les quadribarrades amb un gran gol. S’ha arribat amb l’1-0 al descans.

Al segon temps s’ha mantingut la mateixa tònica i el Femení ha fet el segon gol mitjançant Cristina Jimenez (52′). Amb el 2-0 el Sant Andreu ha baixat el ritme i s’ha dedicat a mantenir la possessió de pilota. Al final victòria quadribarrada, que trenca una ratxa de tres derrotes consecutives. D’aquesta manera les andreuenques són les dotzenes classificades, amb 19 punts, cinc per sobre del descens, que el marca el CE Sabadell. La pròxima jornada serà complicada, ja que el Femení s’enfrontarà al líder de la categoria, el FC Sant Pere Pescador.

Fitxa tècnica

Femení (2): Laia Garcia, Ester Ramos, Marta Riera, Aroha Medina, Judith Calonge, Nuria Raya, Alexandra Palmero, Cristina Jiménez, Amanda Manjon, Carmen Yera i Irene Berdun.

Escola Futbol Planadeu (0): Maria Leyre, Cristina Gómez, Maria Stefania, Verónica Macias, Maria Rosa, Marta Tomàs, Kaoutar Tekki, Raquel Cholbi, Cristina Donaire, Marta Garcia i Anna Cristina.

Gols: 1-0 Amanda Manjon (25′), 2-0 Cristina Jiménez (52′).

Àrbitre: Sr. Adrià Torras Muelas (del. Barcelona). Ha amonestat Carmen Yera (28′) per les locals i Marta Garcia (9′), Cristina Navarro (48′), Raquel Cholbi (54′), Cristina Donaire (62′), Safae Mansouri (67′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 17 del Grup 1 de Preferent disputat al Narcís Sala.

 

Imatge: Xavier Garcia (Futfem.cat).

Més en

El Sant Andreu visitarà demà la Casa Asil

Premsa18 de desembre de 2018

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa17 de desembre de 2018

Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

Premsa16 de desembre de 2018

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018