El Sant Andreu rep demà un Premi Nacional Special Olympics Catalunya

La UE Sant Andreu participarà aquest dijous a les set del vespre en un simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius a l’Auditori 1899 del FC Barcelona. El Sant Andreu rebrà també un dels novens Premis Nacionals Special Olympics Catalunya, arran de l’acord amb el Grup Cooperatiu TEB perquè els seus equips juguessin amb el nom del club.

Per part del Sant Andreu hi assistiran els quatre capitans del primer equip, a més dels entrenadors, Mikel Azparren i Xavi Jiménez. També hi serà una delegació de la junta directiva, encapçalada pel president Manuel Camino.

L’acte l’han organitzat Special Olympics de Catalunya i la Fundació Barça, juntament amb la col·laboració de diverses institucions i entitats. Les persones interessades a assistir-hi poden inscriure’s enviant un correu electrònic a comunicacio@teb.org.

 

Més en

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018

El Juvenil A immers en una mala ratxa

Premsa10 de març de 2018