Un derbi per a reforçar-se

El Sant Andreu visita aquest diumenge (12:00h) el Feliu i Codina per a disputar un derbi amb l’Horta. L’equip de Mikel Azparren vol tornar a guanyar a domicili després de tres empats consecutius a Sant Boi, la Pobla i Ascó i continuar retallant punts amb les primeres posicions i ampliant l’avantatge respecte dels perseguidors.

Demà s’espera un gran desplaçament de l’afició quadribarrada al Feliu i Codina. Els andreuencs s’han mobilitzat durant la setmana per a donar suport a l’equip de Mikel Azparren des de la grada, a la recerca d’un triomf que reforçi la bona línia que ha agafat el Sant Andreu arran de les dues últimes victòries al Narcís Sala.

L’Horta, per la seva banda, afronta aquest derbi sense cap pressió. Ocupa la dotzena posició amb 35 punts i està fent una gran temporada en el seu retorn a Tercera. Ara bé, els hortencs no han pogut guanyar en els últims tres partits.

Precedents

L’últim precedent entre ambdós equips al Feliu i Codina va ser la temporada 1998/1999. Es va resoldre amb una victòria de l’Horta per la mínima (1-0). Al Narcís Sala, aquesta campanya, el resultat va ser d’empat sense gols.. El balanç històric és de quinze victòries quadribarrades, sis empats i sis victòries de l’Horta.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Dani Guerrero ni Óscar Muñoz per sanció. Tampoc estan disponibles Llamas, Luismi ni Kuku per lesió. En canvi, Azparren recupera Segovia i Jordi Méndez.

UA HORTA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 27 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 25 de febrer, a les 12:00h
Estadi: Municipal Feliu i Codina
Arbitratge: Pau Garcia Fuster (del. Barcelona), assistit per Sergio Garcia Cobos (Barcelona) i Javier Martin Varas (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove, Ràdio Horta-Guinardó i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

El Sant Andreu visitarà demà la Casa Asil

Premsa18 de desembre de 2018

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa17 de desembre de 2018

Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

Premsa16 de desembre de 2018

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018