Presentació de l’últim dispositiu de Clínica Dental Rocamora

El passat divendres 18 de febrer l’equip clínic de la Clinica dental Rocamora, com a servei oficial odontològic del primer equip de la Unió Esportiva Sant Andreu va presentar a tots els jugadors i tècnics un dispositiu intraoral d’última generació.

Aquest dispositiu està biodisenyat per oferir més seguretat i protecció al jugador davant de traumatismes i colisions a la zona del cap i la cara. Així mateix aquest dispositiu ofereix unes millores tecnològiques en el seu disseny que optimitzen al màxim l’esforç del jugador, permetent una millora del rendiment muscular, amb el que es guanya en millors resultats competitius i un menor índex de lesions. Gracies al patrocini de la clínica dental Rocamora l’equip tècnic de preparadors físics del primer equip de la Unió Esportiva Sant Andreu disposarà de Clever Bite per potenciar encara més el rendiment físic de tots els seus jugadors. L’acte va estar encapcelat pel Dr.Marc Rocamora i la Sra. Susana Álvarez, juntament amb el director comercial de Clever Bite Espanya, Ramón Abad.

Clínica dental Rocamora, gracies a l’interés suscitat per UESA, estarà en disposició en breu d’oferir més informació sobre Clever Bite a tots els jugadors de les categories inferiors.

Més en

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de gener de 2019

Col·laboració del Sant Andreu amb ‘La Banqueta’

Premsa21 de gener de 2019

Glaçats (1-0)

Premsa20 de gener de 2019

Revàlida a Sant Boi

Premsa19 de gener de 2019