Èxit en el primer torneig de pares i mares

Aquest passat cap de setmana es va celebrar al Narcís Sala el primer torneig de pares i mares de la U.E.Sant Andreu, amb la participació de dotze equips formats pels pares i mares dels nois de les categories inferiors del club. La iniciativa va ser tot un èxit i un exemple de convivència.

Dissabte 5 i diumenge 6 van servir als pares i a les mares dels diferents jugadors del futbol base del club per provar l’experiència de jugar sobre la gespa del Narcís Sala. Al torneig hi van prendre part dotze equips que van gaudir en tot moment del futbol, de la convivència i del respecte cap el rival que serveix com a exemple per als més petits.

La gran final la van disputar els equips “Ens hi deixarem la pell” i “Fènix A.”, amb victòria dels primers per un gol a zero. Des d’aquí volem felicitar a l’equip guanyador i a tota la resta d’equips participants per haver contribuït en aquesta iniciativa i haver-ne fet d’ella un èxit.

Més en

El Sant Andreu visitarà demà la Casa Asil

Premsa18 de desembre de 2018

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa17 de desembre de 2018

Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

Premsa16 de desembre de 2018

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018