Llançats!

El Juvenil A va aconseguir diumenge passat la seva cinquena victòria consecutiva en derrotar amb claredat a la UDA Gramenet B per dos gols a zero. El balanç d’aquestes darreres cinc jornades és excel·lent, 10 gols a favor i només 2 en contra per un equip que ja és 9è a la taula.

Els locals van ser molt superiors als seus rivals durant tot el partit i van disposar de nombroses oportunitats per haver aconseguit un resultat més clar. El partit va poder acabar en golejada per poc que els nostres jugadors haguessin estat més encertats a l’hora de culminar les moltes ocasions que van generar.

Malgrat tot, la victòria dels andreuencs va ser còmoda, i els dos gols de Mattioni, un en cada període, van ser suficients per doblegar als de Santa Coloma i aconseguir una nova victòria que consolida a l’equip a la zona tranquil·la de la classificació.

Aquest Dissabte, visita al camp de l’Hospitalet amb la intenció d’allargar la ratxa victoriosa i seguir escalant posicions en la taula classificatòria.

UE Sant Andreu 2

UDA Gramenet B 0

Alineació:
Eric, Carles, Sergio, Alejandro, Jilmar, Peter (Ruiz), Tito, Canut (Javi), Angel, Geri i Mattionni (David)

Gols: 1-0, Mattioni – 2-0, Mattioni

Més en

Felipe Sá, velocitat i màgia a la banda

Premsa17 de juny de 2018

Comença la campanya de socis 2018/2019!

Premsa16 de juny de 2018

Méndez, Alfred, Priego i Alberto, baixes confirmades

Premsa16 de juny de 2018

Carlos Martínez torna al Narcís Sala

Premsa15 de juny de 2018