COM Ràdio retransmetrà el Sant Andreu – Andorra en directe

Tots aquells que encara sigueu de vacances i no pogueu venir al Narcís Sala diumenge, no heu de patir. Amb la ràdio no perdreu detall del que passi sobre la gespa en el que serà el debut a la lliga 2011/2012.

Els que vingueu a l’estadi també podreu escoltar la rentransmissió. I és que l’equip d’esports de la COM es bolca amb el futbol català. Aquest cap de setmana amb la retransmissió simultània del Sant Andreu – Andorra i l’Hospitalet – Mallorca B.

A partir de les 18h de la tarda, aquells que siguin lluny de Sant Andreu podran ser molt a prop de l’equip escoltant la ràdio. Tant pel 91.0 de l’FM, com per internet, COM Ràdio farà el partit en directe des del colisseu andreuenc.

També en podeu estar pendents amb el Twitter oficial del club, @uesantandreu, que com sempre seguirà les evolucions del partit.

Qui no podrà fer els partits durant aquest mes d’agost és Ràdio Trinitat Vella. Problemes tècnics impedeixen que aquesta emissora, que acompanya sempre l’UE Sant Andreu, pugui fer en directe els dos primers partits de lliga, ni per l’FM, ni per internet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Més en

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Premsa20 de març de 2018

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018