Primer equip

Arriben Edgar Hernández i Álex Fernández

Primer equip

L’equip ja té els dos reforços que buscava en aquest mercat d’hivern. Edgar, davanter procedent del Gavà, i Àlex, lateral dret cedit pel Cornellà, signaran aquesta tarda a les oficines del club els seus contractes com a nous jugadors quadribarrats.

Edgar és un davanter de 24 anys amb alçada, 1.87 cm, que aquesta temporada s’ha situat entre els màxims golejadors de la Tercera Divisió amb 10 gols. Natural de Gavà, té experiència a la Segona B després d’haver jugat amb el Celta B i l’Alacant les temporades anteriors. Prèviament havia passat pel Saragossa B, l’Atlètic Ciutadella i el Cornellà. Es tracta d’un jugador esquerrà que pot actuar com a davanter centre i com a mitjapunta

L’altre fitxatge, Álex Fernández, és un lateral dret de 20 anys que té projecció ofensiva. Format a les categories inferiors del Cornellà, la temporada passada va debutar amb el primer equip a Tercera Divisió i aquest curs s’ha assentat com a titular en l’equip verd.

Només falten les signatures, que tindran lloc aquesta tarda, perquè tots dos siguin oficialment jugadors del Sant Andreu.

Fotos: cfgava.blogspot.com i udcornella.com

Més en Primer equip

moralescoparfef

Morales no seguirà a la UE Sant Andreu

Premsa2 de juliol de 2015
3

Manuel Camino: “El dèficit del club serà de 0”

Premsa2 de juliol de 2015
PREBENJAMIC

El prebenjamí C i una progressió espectacular

Premsa10 de juny de 2015
resultats

Resultats – Cap de setmana (23-24 MAIG)

admin26 de maig de 2015